Пазанда-бекажон сайтига хуш келибсиз!
                                
  • Бош сахифа
  • Менинг профилим
  • Чикиш              
  • Ассалому алайкум  Хурматли Мехмон                 
  • Сайтимиздаги рецепт ва расмларни муаллиф рухсатисиз кучириб олиш ёки бошка сайтларга жойлаш катьиян таькикланади. Рейептлардан факатгина Администратор рухсати билангина кучирма олиш мумкин                                 
   



[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
Форум » Таомлар... » Хамир таомлар » Антика сомса
Антика сомса
МунирахонСана: Чоршанба, 07.08.2013, 13:17 |


Шеф Ошпаз
Админстратор
Постлар: 94
Ютуклар: 0
Имзо: Offline
Антика сомса

Хамири учун:
200гр маргарин ёки сариёг,0,5 ст сметана ёки майонез.1 та тухум оки,0,5 ч/к сода+уксус,1ч/к туз,2-2,5 ст ун
Киймасига:
300 гр мол киймаси,1 дона картошка,1 та катта пиёз,мурч,зира,0,5 ч/к туз ва 100 гр пишлок
Юзига:1та тухум сариги ва кунжут
Маргарин киргичланиб,ун билан укаланади.
Бошка идишда тухум оки,майонез,сода ва туз аралаштирилиб,укаланмага солинади ва юмшок хамир корилади.



Холодильникга ярим соатга куйилади.
Киймага йирик киргичдан утказилган пиёз ва майда кирг.картошка,мурч,зира,туз солиб,кулимизда яхшилаб аралаштирамиз.


Ва ундан майда шариклар ясаб оламиз(катта кичиклиги хохишимизга караб).


тайёр хамиримизни жувада юпкарок килиб ёйиб олиб...узун ленталар кесиб оламиз.


шариклардан бирини майда киргичдан утказилган пишлокка булаб оламиз.


ва уни кулимизга олиб,битта ленточка билан ураб чикамиз.




Юзига аталанган тухум сариги суртиб,

кунжут сепамиз.



Сомсачалар кизиган духовкада 180 С да 40-45 дакика пишириб оламиз.

***Сомсаларни пишлоксиз тайёрлаш хам мумкин
Кистирилди: 7365664.jpg(58Kb)





 
Форум » Таомлар... » Хамир таомлар » Антика сомса
Страница 1 из 11
Поиск: