Пазанда-бекажон сайтига хуш келибсиз!
                                
  • Бош сахифа
  • Менинг профилим
  • Чикиш              
  • Ассалому алайкум  Хурматли Мехмон                 
  • Сайтимиздаги рецепт ва расмларни муаллиф рухсатисиз кучириб олиш ёки бошка сайтларга жойлаш катьиян таькикланади. Рейептлардан факатгина Администратор рухсати билангина кучирма олиш мумкин                                 
   



Главная » 2013 » Сентябрь » 10
Хамма масалликлар 1- усулдагидек.факат глазурида фарк бор.Агарда тортингиз пастрок чикиб колса мана шу услуб кул келади.
Глазурь масалликларига 50 гр эритилган кора шоколадни кушимча килиш мумкин.Глазурь тайёрланади ва маьлум микдорда газга куйиб,эритиб олинади.торт 2 га булинади ва глазурь куйилади.Исталганича безатилиб,20 дакикага музхонага куйилади

Булим: Тортлар | Курилди: 1404 | Жойлади: Мунирахон | Сана: 10.09.2013 | Хабарлар(2)