Пазанда-бекажон сайтига хуш келибсиз!
                                
  • Бош сахифа
  • Менинг профилим
  • Чикиш              
  • Ассалому алайкум  Хурматли Мехмон                 
  • Сайтимиздаги рецепт ва расмларни муаллиф рухсатисиз кучириб олиш ёки бошка сайтларга жойлаш катьиян таькикланади. Рейептлардан факатгина Администратор рухсати билангина кучирма олиш мумкин                                 
   



Главная » 2014 » Сентябрь » 11 » Кулбасти кебаб
22:13
Кулбасти кебаб


Турк ошхонасидан...

200 гр лахм гушт

2 та ёпган нон

1 тадан кизил ва кук булгор

200 гр катик

Ярим бог кук пиёз

Кизил гармдори

4-5 о/к соя

Гушт булакларга булинади.Кизиб турган товага ёг солиниб,гушт  ковурилади

Соя,зираворлар ва туз солиб аралаштирилади

Ёгдан олинади ва листга терилади.

20 дакикага куйилади

Товага ёг солинади

Паррак тугралган пиёз кизартириб ковурилиб,,кубик тугралган булгор,пишган гушт ва нон ёг солинган товагасолиб,аралаштирилади.Лаганга ёки тарелкага  тайёр таом сузилади ва Катикли соус куйиб,дастурхонга тортилади

Катикли соус учун катик,майда тугралган кук пиёз ва гармдори,туз кушиб,яхшилаб аралаштирилади

 

Булим: Куюк таомлар | Курилди: 4591 | Жойлади: Мунирахон | Рейтинг: 0.0/0
Хамма хабарлар: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]