Пазанда-бекажон сайтига хуш келибсиз!
                                
  • Бош сахифа
  • Менинг профилим
  • Чикиш              
  • Ассалому алайкум  Хурматли Мехмон                 
  • Сайтимиздаги рецепт ва расмларни муаллиф рухсатисиз кучириб олиш ёки бошка сайтларга жойлаш катьиян таькикланади. Рейептлардан факатгина Администратор рухсати билангина кучирма олиш мумкин                                 
   



[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
Форум » Ширинликлар » Печеньелар » Курабье
Курабье
МунирахонСана: Сешанба, 21.01.2014, 21:12 |


Шеф Ошпаз
Админстратор
Постлар: 94
Ютуклар: 0
Имзо: Offline


Асли ватани Туркия булган ушбу печеньелар турецкий печенье ёки курабье деб номланади.У огизда эрийди ва осон тайёрланади
Писочный хамирига:
• 250 гр маргарин
• 2 о/к катик ёки майонез
• ярим пачка разрыхлитель
• 2 ст ун
Юзига:
ярим ст сахарная пудра
Маргарин йирик киргичдан утказилади

Ун кушиб...

Урвок булгунича кулда укаланади
Майонез ёки катикка разр. аралаштирилиб,хамирга кушиб юборилади 

Юмшок хамир хосил булади.Ярим соатга музлаткичга куйилади

Ун сепилган столда хамир юпка булгунича ёйилади

Бакал ёрдамида  ёки махсус колипда ярим ойлар кесиб олинади.

Курук листга жойланиб,10 дакика олдин ёкилган духовкада 15 дакикача пишириб олинади

Иссиклигида сахарная пудрага буланади



 
Форум » Ширинликлар » Печеньелар » Курабье
Страница 1 из 11
Поиск: