Пазанда-бекажон сайтига хуш келибсиз!
                                
  • Бош сахифа
  • Менинг профилим
  • Чикиш              
  • Ассалому алайкум  Хурматли Мехмон                 
  • Сайтимиздаги рецепт ва расмларни муаллиф рухсатисиз кучириб олиш ёки бошка сайтларга жойлаш катьиян таькикланади. Рейептлардан факатгина Администратор рухсати билангина кучирма олиш мумкин                                 
   



Главная » 2013 » Октябрь » 4 » Қовурма лағмон
17:17
Қовурма лағмон

Қийма

1 та пиёз

Озгина жондиқ(2 см калинликда кесилади)

Томат пастаси

2 дона чеснок

1 та уртача катталикдаги картошка

Сельдерей

1 та катта ёки кичкина ёки уйда тайёрланган чузма лағмон

Пиёз паррак килиб кесилиб,ёғ солинган қозонда қовурилади

Кизара бошлагач,кийма солинади.1 дакикача қовурилгач,

Томат пастаси,майдаланган чеснок,жондиқ,сельдерей ва кубик кесилган картошкани қушиб ковурилади.Туз солинади.лагмон хамирининг микдорига кура сув солиб,урта оловда то картошкаси яхши пишмагунича кайнатилади.Сунг лагмон хамирини кушиб,1 та ковлаб,козонни копқоғини ёпиб,5 дакикага димлаб куйилади

Булим: Хамир овкатлар | Курилди: 2368 | Жойлади: Мунирахон | Рейтинг: 3.5/2
Хамма хабарлар: 1
+1   Спам
1 Sakina   (05.10.2013 12:39)
Jondik yoki jondiq nima ? dry

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]