Мунирахон | Сана: ЖУМА, 13.09.2013, 19:29 | |
Шеф Ошпаз
Админстратор
Постлар: 94
|
Киймасига: Мол гушти киймаси(микдори таьбга кура),1-2 дона картошка(майда киргичдан утказилади),2 та йирик пиёз(майда туг-ди),Зира,мурч ва туз Юзига:1 та тухум ва кунжут Тайёр оширма хамир: 1 косача сут ёки сув,усим.ёги,чимдим шакар,туз,1ч/к ча дрожа ва ундан уртача каттикликдаги оширма хамир корилади.Оширишга куйилади. Ошгач.зувалачаларга булинадиБитта зувала унланган ёки ёгланган столда ёйилади. 4 тарафидан кесилади ва уртасига кийма жойланади Бир четидан олиб,айлантириб тугилади.натижада атиргул пайдо булади Юзасига аталанган тухум сурилади ва кунжут сепилади Бироз оширилиб,кизиган духовкада 40 дакикача пишириб олинади
|
|
| |