Пазанда-бекажон сайтига хуш келибсиз!
                                
  • Бош сахифа
  • Менинг профилим
  • Чикиш              
  • Ассалому алайкум  Хурматли Мехмон                 
  • Сайтимиздаги рецепт ва расмларни муаллиф рухсатисиз кучириб олиш ёки бошка сайтларга жойлаш катьиян таькикланади. Рейептлардан факатгина Администратор рухсати билангина кучирма олиш мумкин                                 
   



[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Таомлар... » Хамир таомлар » Атиргулли сомсачалар
Атиргулли сомсачалар
МунирахонСана: ЖУМА, 13.09.2013, 19:29 |


Шеф Ошпаз
Админстратор
Постлар: 94
Ютуклар: 0
Имзо: Offline



Киймасига:
Мол гушти киймаси(микдори таьбга кура),1-2 дона картошка(майда киргичдан утказилади),2 та йирик пиёз(майда туг-ди),Зира,мурч ва туз
Юзига:1 та тухум ва кунжут
Тайёр оширма хамир:
1 косача сут ёки сув,усим.ёги,чимдим шакар,туз,1ч/к ча дрожа ва ундан уртача каттикликдаги оширма хамир корилади.Оширишга куйилади.

Ошгач.зувалачаларга булинадиБитта зувала унланган ёки ёгланган столда ёйилади.
 
4 тарафидан кесилади ва уртасига кийма жойланади 

Бир четидан олиб,айлантириб тугилади.натижада атиргул пайдо булади 

Юзасига аталанган тухум сурилади ва кунжут сепилади 

Бироз оширилиб,кизиган духовкада 40 дакикача пишириб олинади



 
Форум » Таомлар... » Хамир таомлар » Атиргулли сомсачалар
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: