Главная » 2013 Август 7 » Авгонча наполеон
15:09 Авгонча наполеон | |
![]() Xamiriga: 250 gr margarin,
6ta tuxum sarig'i, 1st smetana yoki mayonez, yarim pachka razrixlitel, 3,5 st un Belkovaya nachinkasiga: 6 ta tuxum oqi, 2st shakar, 1,5 st chaqilgan yong'oq, chimdim tuz va vanilin. Kremiga: 350 gr margarin(sariyog) ,1 banka sgushyonka(iriska), vanilin Bezagiga: ta'bga ko'ra haqilgan yong'oq yoki kokos qirindisi Tayyorlanishi:Margarinni qirg'ichdan chiqarib,un bilan uqalaymiz.tuxum sarig'iga mayonez yoki smetanani qo'shib,aralashtiramiz va raxrizlitel solib,xamirimizga qo'shib yuboramiz,xamir qoramiz.Xamirimizni uch zuvalaga bo'lib... ![]() Muzxonaga 10daqiqaga qo'yamiz.Ungacha nachinkamizni tayyorlaymiz.Buning uchun tuxum oqini olamiz ![]() Chimdim tuz solib avval sekin,keyin tez ko'pirtira boshlaymiz.Mana bunday ko'rinishga yetgach,ya'ni tuxum oqi qotgach... ![]() Oz-oz dan shakar solib,ko'pirtirib boramiz. ![]() Muzxonadagi xamirlarimizni birini olib... ![]() List barobar yoki yarimiga yoyamiz ![]() Nachinkamizning 1/3 qismini suramiz ![]() Yong'oqning yarimini sepamiz. ![]() Qizib turganduxovkada 10-15 daqiqa pishirib olamiz.Qolgan xamirlar ham xuddi shu tartibda bajariladi.Lekin 3- xamirimizning eng ustiga yong'oq sepmaymiz. Endi navbat kremga.buning uchun xona haroratida yumshagan margarinni olamiz. ![]() Mixer yordamida 1daqiqacha ko'pirtiramiz ![]() Keyin 1 o/qirisdan solamiz ![]() Ko'pirtirishda davom etamiz . ![]() Shunday qilib yana ko'pirtiramiz va 1 o/q dan iris solamiz ![]() Pishgan har bir korj orasiga krem surib chiqamiz.Eng ustiga ham krem surib bo'lib... ![]() Yong'oq yoki kokos qirindisi bilan istaganimizcha bezaymiz ![]() Kamida 3-4 soat muzlatkichda turadi.Yoqimli ishtaha!:) | |
|
Хамма хабарлар: 0 | |