Главная » 2013 Август 7 » Антика сомса
16:01 Антика сомса | |
Хамири учун: 200гр маргарин ёки сариёг, 0,5 ст сметана ёки
майонез. 1 та тухум оки, 0,5 ч/к сода+уксус, 1ч/к туз, 2-2,5 ст ун 1 дона картошка, 1 та катта пиёз, мурч,зира, 0,5 ч/к туз ва 100 гр
пишлок 1та тухум сариги ва
кунжут
Холодильникга
ярим соатга куйилади. Ва ундан майда шариклар ясаб оламиз(катта кичиклиги хохишимизга караб). тайёр хамиримизни жувада юпкарок килиб ёйиб олиб...узун ленталар кесиб оламиз. шариклардан бирини майда киргичдан утказилган пишлокка булаб оламиз. ва уни кулимизга олиб,битта ленточка билан ураб чикамиз. Юзига аталанган тухум сариги суртиб, кунжут сепамиз. Сомсачалар кизиган духовкада 180 С да 40-45 дакика пишириб оламиз. ***Сомсаларни пишлоксиз тайёрлаш хам мумкин | |
|
Хамма хабарлар: 0 | |