Главная » 2013 Август 7 » Антика сомса
16:01 Антика сомса | |
Хамири учун: 200гр маргарин ёки сариёг, 0,5 ст сметана ёки
майонез. 1 та тухум оки, 0,5 ч/к сода+уксус, 1ч/к туз, 2-2,5 ст ун 1 дона картошка, 1 та катта пиёз, мурч,зира, 0,5 ч/к туз ва 100 гр
пишлок 1та тухум сариги ва
кунжут ![]() ![]()
Холодильникга
ярим соатга куйилади. ![]() Ва ундан майда шариклар ясаб оламиз(катта кичиклиги хохишимизга караб). ![]() тайёр хамиримизни жувада юпкарок килиб ёйиб олиб...узун ленталар кесиб оламиз. ![]() шариклардан бирини майда киргичдан утказилган пишлокка булаб оламиз. ![]() ва уни кулимизга олиб,битта ленточка билан ураб чикамиз. ![]() ![]() ![]() Юзига аталанган тухум сариги суртиб, ![]() кунжут сепамиз. ![]() Сомсачалар кизиган духовкада 180 С да 40-45 дакика пишириб оламиз. ![]() ***Сомсаларни пишлоксиз тайёрлаш хам мумкин | |
|
Хамма хабарлар: 0 | |