18:33 Бегоди | |
Киймасига: Мол гушти киймаси(микдори таьбга кура)1та йирик пиёз(майда
туг-ди),яримта тугралган карам,зира ва
туз Оширма хамир: 1 коса сув,усим.ёги,чимдим шакар,туз,1ч/к ча дрожа ва ундан уртача каттикликдаги оширма хамир корилади. Оширишга
куйилади.Ошгач.зувалачаларга булинади Кийма.Ёг слинган товада аввал пиёз сал кизаргач,кийма, охирида карам 2-3 дакика ковурилади.Тузи ростланиб,олов учирилади Битта зувала ёгланган столда ёйилади. уртасига кийма жойланади Бир четидан олиб тугилади. Ёгланган касконга жой колдириб жойланади ва камида 15 дакика шу туришида оширилади. Касконга сув куйилади.Кайнагач,каскон куйилади.Бегодилар баланда
оловда(!)40-45 дакикада пишади. Пишгач,олов учирилади.Каскон копкоги битта
очиб,кейин ёпилади.Бегодилар тарелкаларга жойланиб,марковча,кетчуп ёки соус
билан танаввул килинади | |
|
Хамма хабарлар: 4 | ||||
|